Home

Referenciák
CéginformációTermékekSzolgáltatásokTartalomKapcsolat

Cégtörténet 
Referenciák 
Állás 
[Home][Céginformáció][Referenciák]

 

 Antenna Hungária Rt.

 

Intranetes oktatóanyag készítése az OGYS Consulting Kft. megbízásából Antenna Hungária Rt. részére.

 

 Aurion Kft.

 

Szolfézs-oktató multimédia program készítése az Aurion Kft. megbízásából. A látványterv kidolgozása, a grafikai munkák elvégzése és a teljes rendszer programozása Macromedia Director fejlesztőkörnyezetben.

 

 debis IT Services Dataware Kft.

 

A Corvina integrált könyvtári rendszer Gyarapítás modulja követelményelemzésének és logikai rendszertervének elkészítése SSADM alapon a debis IT Services Dataware Kft. megbízásából.

 

 Dolex Kft.

 

Vállalati ügyviteli rendszer és honlap elkészítése.

 

 Fundamenta Lakástakarék-pénztár Rt.

 

Informatikai tanácsadás és üzleti folyamatmodellezés a Fundamenta Lakástakarék-pénztár Rt. részére. Logikai rendszerterv készítése a FUNDAMENTA Rt. Készlet és kereskedelmi rendszere tárgyában - SSADM alapon.

 

 Informatikai és Hírközlési Minisztérium

 

Az Infokommunikációs definíciógyűjtemény című magyar és angol nyelvű fogalomtár kidolgozása az Informatikai és Hírközlési Minisztérium részére az Informatika 2000 Kft. megbízása alapján. A rendszer megtervezése, a fogalomgyűjtés, adatfeltöltés segédprogramjainak elkészítése, a feltöltött adatrendszer CD-ROM-on (és Interneten) történő terjesztéséhez szükséges programrendszer kidolgozása html környezetben.

 

 Inter-Európa Bank Rt.

 

Informatikai tanácsadás a CMA Közép-Európa Kft. megbízásából az Inter-Európa Bank Rt. részére.

 

 Magyar Egyházzenei Társaság

 

A Magyar zenetörténet című honlap elkészítése a Magyar Egyházzenei Társaság megbízása alapján. Grafikai tervezés, programozás, az alapanyagok digitalizálása.

 

 Magyar Posta Rt.

 

A Magyar Posta Rt. központi értékcikk-raktára információs rendszerének kifejlesztése és üzembe állítása.

 

 MOL Rt.

 

Logikai rendszerterv készítése a MOL Rt. Beruházási Információs Rendszere tárgyában - SSADM alapon.

 

 Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság

 

Informatikai tanácsadás az OGYS Consulting Kft. megbízásából az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság részére. A Kiértesítési projekt - közel négymillió állampolgár értesítése levélben a foglalkoztatók által bevallott, előző évi, nyugdíjjárulékköteles jövedelmekről - részeként adatelemzés, adatelőkészítés, a reklamációkezelést támogató alkalmazói program logikai rendszertervének elkészítése Oracle Designer CASE eszközzel.

 

 Whirlpool Magyarországi Márkaszerviz

 

A Whirlpool Magyarországi Márkaszervize információs rendszerének a kidolgozása ideértve a grafikus Cikktörzs-kezelést, a Készlet, a Rendelés, a Partner, a Címfelvétel, a Munkalap, a Bér, a Számlázás, a Könyvelés, a Pénzügy, a Vezetői információ és a Szervizhálózat adatait kezelő programokat.

 

 

[Céginformáció][Termékek][Szolgáltatások][Tartalom][Kapcsolat]

 


Radix Kft. • 1119 Bp., Tétényi út 72/a. • Tel./Fax: (06)-(1)-786-3505
radix@radix.hu