Home

Cégtörténet
CéginformációTermékekSzolgáltatásokTartalomKapcsolat

Cégtörténet 
Referenciák 
Állás 

 

[Home][Céginformáció][Cégtörténet]

 

2007. Radix2000

 

A Radix2000 ügyviteli programcsomag Gyártás moduljának kifejlesztése. Vonalkódnyomtatás integrálása a Radix2000 Készlet és Rendelés modulba.

 

2006. Radix2000

 

A Radix2000 Bér elektronikus adóbevallási moduljának elkészítése, az APEH Abev programja által befogadott XML import file létrehozásával a havi elektronikus adóbevallások támogatása.

 

2005.

Menetrend készítés

 

Területi menetrendek készítése a MÁV Zrt. részére.

 

2004.

Infokommunikációs definíció gyűjtemény

 

Infokommunikációs definíció gyűjtemény készítése az Informatika 2000 Kft. megbízásából az Informatikai és Hírközlési Minisztérium részére Intranetes és Internetes (html) környezetben.

 

2003.

Magyar zenetörténet honlap

 

A Magyar zenetörténet honlap elkészítése a Magyar Egyházzenei Társaság megbízásából.

 

2002.

Rendszertervezés

 

Informatikai tanácsadás az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság részére. A Kiértesítési projekt (közel négymillió állampolgár értesítése levélben a foglalkoztatók által bevallott, előző évi, nyugdíjjárulékköteles jövedelmekről) részeként adatelemzés, adatelőkészítés, a reklamációkezelést támogató alkalmazói program logikai rendszertervének elkészítése Oracle Designer CASE eszközzel.

 

2001.

Intranetes oktatóanyag készítése - IT szakértői tevékenység

 

Intranetes oktatóanyagok készítése html környezetben az Ogys Consulting Kft. megbízásából az Antenna Hungária Rt. részére.
Informatikai tanácsadás a CMA Közép-Európa Kft. megbízásából az Inter-Európa Bank Rt. részére.

 

2000.

IT szakértői tevékenység és üzleti folyamatmodellezés

 

A Corvina integrált könyvtári rendszer Gyarapítás modulja követelményelemzésének és logikai rendszertervének elkészítése SSADM alapon a debis IT Services Dataware Kft. megbízásából.
Informatikai tanácsadás és üzleti folyamatmodellezés a Fundamenta Rt. és a Lakáskassza Rt. lakástakarékpénztárak fúziójának előkészítése céljából SSADM alapon az LBMS Systems Engineer CASE tervezőeszközének a használatával.

 

1999.

A Radix2000  ügyviteli rendszer kialakítása

 

A Radix2000 moduljai közötti együttműködés kidolgozása, az integrált ügyviteli rendszer kialakítása.

 

1998.

Windows-alapú multimédia program fejlesztése

 

Szolfézs-oktató program készítése. Többnyelvű működtetésre is alkalmas fejlesztői környezet kialakítása Macromedia Director fejlesztőrendszerben. Grafika-, animáció-, kotta- és hanganyag-készítési technológia kidolgozása.

 

1997.

IT szakértői tevékenység, SSADM alapú rendszertervezés és folyamatmodellezés

 

Rendszerelemzés és rendszertervezés, IT szakértői tevékenység SSADM módszertan szerint. Az általános SSADM dokumentáció (Version 4) alapján a Radix technológia kidolgozása és kipróbálása a gyakorlatban. Számos adat- és folyamatmodell kidolgozása. Többnyelvű adat- és folyamatmodellek létrehozása és karbantartása SE repository-hoz készített fordító és karbantartó programok segítségével.
A FUNDAMENTA Lakástakarék-pénztár Rt. Készletnyilvántartó és Értékesítési Rendszere logikai rendszertervének az elkészítése SSADM alapon.
A MOL Rt. Beruházás-irányítási Rendszere logikai rendszertervének az elkészítése SSADM alapon.

 

1996.

Az Értékcikk rendszer kifejlesztése

 

A Magyar Posta Rt. Anyag- és Értékcikk Hivatala Értékcikk forgalmazási és nyilvántartási rendszerének (a központi értékcikkraktár kezelő rendszerének) tervezése, kidolgozása és üzembe helyezése.

 

1995.

Ügyviteli rendszer kifejlesztése

 

A Whirpool Magyarországi Márkaszerviz információs rendszerének kifejlesztése és üzembe helyezése; több, mint egy tucat modul: Cikk – a készülékek grafikus alkatrészábráinak a tárolása és kezelése mellett, Készlet, Rendelés, Partner, Címfelvétel, Munkalap, Bér, Számlázás, Könyvelés, Pénzügy, Vezetői információ, Szervizhálózat…

 

1994.

Windows-alapú adatkezelő alkalmazások hálózati környezetben

 

Adatkezelő szoftverek fejlesztése SSADM tervezési alapokon. Új informatikai módszerek és eszközök felkutatása és alkalmazása: CASE eszközök, relációs adatmodellezés, folyamatmodellezés (BPR), programozási eszközök (adatkezelő és internetes alkalmazásfejlesztő eszközök).

 

1993.

Kereskedelmi rendszer fejlesztése

 

DOS-alapú kereskedelmi rendszer kifejlesztése.

 

1992.

Rendszertervezés, adatmodellezés

 

Adatmodellek és rendszertervek kidolgozása DOS-alapú, összetett ügyviteli alkalmazások kifejlesztéséhez.

 

1991.

DOS-alapú ügyviteli alkalmazások hálózati környezetben.

 

Adatkezelő szoftverek fejlesztése. A RADIX-nál használatos információs rendszer-fejlesztési technológia alapjainak a kidolgozása, amely lehetővé teszi összetett információs rendszerek létrehozását. Az SSADM (Structured System Analysis and Design Method) módszertan bevezetése a Radix Kft.-nél, amely a logikai rendszertervezés alapvető módszerévé válik. A könyvelési-, pénzügyi- és vezetői információs rendszer tervezése és megvalósítása.

 

1990.

Cégalapítás, indulás

 

A Radix könyvelési-, pénzügyi- és vezetői információs rendszer DOS-os verziójának kidolgozása.

 

[Céginformáció][Termékek][Szolgáltatások][Tartalom][Kapcsolat]

 


Radix Kft. • 1119 Bp., Tétényi út 72/a. • Tel./Fax: (06)-(1)-786-3505
radix@radix.hu